Motorne testere

Ko jednom upotrebi STIHL testeru, on se više ne vraća na polovična rešenja: on posle toga jednostavno zahteva tehničku perfekciju i najbolje performanse. Da li koristili testeru u profesionalne svrhe ili ste hobi korisnik – važan je rezultat. Kakav god izazov imali pred sobom, od potrebe da pripremite drvo za ogrev, rada oko kuće ili održavate svoj posed – STIHL Vam nudi uvek idealnu motornu testeru.

kompaktne_testere

Kompaktne i snažne – takve su STIHL motorne testere koje se koriste za pripremu drva za ogrev i održavanje poseda. Sa dobrim obrtnim momentom i mnogo komfornosti, ovi uređaji završavaju ceo posao obrade drva: obaraju manja stabla, seku i grade. Za koju god testeru da se odlučite – znajte da su uključene velike mogućnosti korišćenja.

allround_testere_stihl_cene

Ako ste poljoprivrednik, baštovan ili zanatlija, svaki dan Vam donosi nove zadatke. Neophodan za razne zadatke: jedan uređaj za sve. Pouzdane STIHL motorne testere kombinuju snagu i komfor kada pripremate drva za ogrev, negujete ili skraćujete stabla. Efikasne su na svakom terenu. Nije važno da li radite u šumi, u dvorištu, u parku ili na građevini.

profesionalne_testere_stihl_cena

Profesionalno šumarstvo postavlja visoke zahteve pred čoveka i uređaj. Njihov zajednički rad mora biti perfektno usklađen. STIHL motorne testere ispunjavaju ovaj zahtev jer su one i razvijene prema zahtevima profesionalnih sekača. Sa velikom snagom, malom težinom i komfornom opremom kao što su električno grejanje ručke ili karburatora, elektronskim motornim menadžmentom STIHL M-Tronic-om ili kočnicom lanca QuickStop Super, opremljeni ste motornom testerom sa kojom kao profi sekač možete ispuniti sve zahteve.