Motorne kose – trimeri

Ko želi da pobedi divlje rastinje i pohvali se očišćenim terenom, njemu je potrbna pomoć – nju može dobiti od naših snažnih STIHL FS motornih kosa – trimera i čistača. Da li obavljate poslove kao profesionalac ili kao hobi korisnik, STIHL je uvek prava adresa na koju treba da se obratite. Jer naši robusni uređaji ne samo da uništavaju korov, nego i čiste rovove i šipražje.

Lake_motorne_kose

Naši snažni uvodni modeli su namenjeni za male površine i sečenje ivica, čak i kada nema mnogo mesta za manevrisanje. Po potrebi možete izabrati uređaj sa pravom ili povijenom drškom.

Srednje_motorne_kose

Košenje širokih livada, otklanjanje korova i nega drveća – sve ovo možete sa lakoćom raditi sa STIHL motornim kosama za košenje livada i drugih predela. Ovi uređaji pouzdano otklanjaju gustu travu i žilavi korov. Oni ne posustaju ni pred šipražjem, niti grmljem. Od alata možete koristiti konac, različite noževe i cirkulare. Na motornoj kosi FS 260 C-e možete primeniti i alat za seckanje.

Profesionalne_motorne_kose

Ulični ivičnjaci, nagibi, sadnice – mesta na kojima rade profesionalci i uklanjaju travu i šipražje, to je područje rada robusnih. snažnih STIHL sekača. Proizvodi se u različitim varijantama i sa različitom snagom, tako da, ukoliko radite kratko, brzo i efikasno ćete završiti. Sa onim uređajima koji imaju ergonomsku bicikl dršku i antivibracioni sistem, možete raditi komforno i duže. Bilo da se radi o čišćenju pored puta u šumi ili na livadi – profesionalci najviše vole STIHL.